Beveiligd e-mailen

Om er voor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet worden gestolen kunt u beveiligd met ons e-mailen. Dit geeft u en ons meer veiligheid.

Wilt u ons een beveiligde e-mail versturen? Dit kan. Ga naar https://secure.houkesbewindvoerders.nl/ en kies “Verzenden”. 

CryptShare persoonlijke informatie invullen

Vul uw naam, e-mailadres en telefoonnummer en klik op “Volgende”. U ontvangt een mail met verificatiecode

Afbeelding van invoerveld waar de verificatiecode van cryptshare kan worden ingevuld

Vul hier uw verificatiecode, zoals ontvangen in de e-mail, in. Klik op verifiëren.

CryptShare ontvanger toevoegen

Vul hier de ontvanger van de e-mail, een eventuele cc ontvanger en/of bcc ontvanger in. Klik op volgende om verder te gaan

CryptShare e-mail opstellen

Wilt u een beveiligde e-mail versturen dan kunt u op de knop met de envelop en “Add” klikken. Bijlagen kunt u naar het blok eronder slepen of door op “Browse” te klikken. Klaar? klik op Volgende

CryptShare beveiliging instellen

Hier kunt u de mail beveiligen. Voor gegevens die zeer gevoelig zijn zoals BSN, Medische, Financiële gegevens raden wij u aan om een wachtwoord in te stellen. Ook als u een kopie ID kaart wilt versturen gebruik hiervoor het wachtwoord. BEWAAR DIT WACHTWOORD GOED. Onze medewerker is dit wachtwoord nodig om de e-mail te lezen.
U kunt het wachtwoord vanuit uw eigen e-mail naar onze medewerker versturen. 

CryptShare versturen van bericht

Tijdens de laatste stap kunt u de bevestiging e-mail aanpassen, dit is niet verplicht, klik op “Transfer starten” om het bericht te versturen.